top of page

Dóczi Attila

Már egészen kicsi koromtól kezdve érdekelt az emberi kommunikáció, folyamatosan figyeltem az embereket, olvastam a könyveket, kísérleteztem a gyakorlatban és tanultam róla. 

könyvek
tanár

Középiskolában tanár szerettem volna lenni, hogy taníthassam a fiatalokat, de az akkori tanáraim lebeszéltek róla, mondván: nem fogok tudni megélni belőle. Így elhatároztam, hogy kommunikáció szakra megyek tovább.

Később az alapdiplomámat és a mesterdiplomámat is kommunikáció és médiatudomány területen szereztem a szegedi tudományegyetemen, ahol a tanulmányaim melett autodidakta módon is tovább képeztem magam. 

egyetem diploma

Attis

Dóczi Attila Attis
BT109817.jpg

A diploma után 5 évig a YouTube marketing és az Influencer marketing területén dolgoztam.

youtuber influencer
Tanulom Magam csatorna

Az eltelt évek alatt elkezdtem építgetni a saját YouTube csatornámat Tanulom Magam néven, ahova már több mint 200 ismeretterjesztő videót töltöttem fel, amiket szórakoztatóan tudományos stílusban igyekszem készíteni, hogy bárki élvezetét lelje az új dolgokról való tanulásban.

Ezt a tanfolyamot pedig több mint 15 könyv, több mint 300 cikk és több száz óra olvasás, jegyzetelés, kidolgozás után több mint másfél év alatt alkottam meg, mert biztosra akartam menni, hogy olyan szakértelemmel bírok, a legújabb angol nyelvű cikkekből és könyvekből, amivel a legjobb minőségű oktató anyagot állíthatom össze. 

Tanulom Magam Érzelmi Intelligencia Online Videó Tanfolyam

Nézz bele pár videómba!

Vagy lesd meg a csatornát!

Ismerd meg a személyesebb oldalam is!

  • Instagram
bottom of page