top of page

Tanulom Magam

PszichoDiéta videótanfolyam

weight-loss.png

Unod már a csalódást az újabb és újabb csodadiétákban?

weight-loss.png

Eleged van már abból, hogy ha sikerül is leadni, nem tudod megtartani?

weight-loss.png

Nem érted, hogy miért nem sikerül és mit csinálsz rosszul?

weight-loss.png

Szeretnéd elkezdeni életed utolsó, sikeres diétáját?

Miért nem sikerült eddig a diétád?

Azért, mert hiányzik belőle a sikeres diéta 3 alappillérének egyike!

grafmid1.png

Az étkezéssel kapcsolatos esszenciális információk már mindenkinek megvannak. A csapból is a kalória deficit folyik, gyors és lassú szénhidrátok, telített és telítetlen zsírok, fehérje shake és barátai. Számtalan étkezést és diétát kipróbáltál már valószínűleg a mediterrántól kezdve a paleón át a ketóig, mégsem működött hosszú távon egyik sem.

A testmozgással kapcsolatban is mindenki rendelkezik már a szükséges információkkal. Kardio edzés, aerob edzés, intervallum edzés, saját testsúlyos edzés, konditermi izomépítés ismered már őket. Lehet, hogy eljársz futni, kondizol a barátokkal, csoportos zumbára mész vagy otthoni online tornát csinálsz de ismered az alapokat. Mégsem működik.

grafmid2.png

Ez nem véletlen, ugyanis hiányzik a sikeres diéta harmadik alappillére, ez pedig nem más mint a mentális állóképesség. Erről nagyon keveset hallani a diétázás kapcsán, noha enélkül a másik kettő sem működik. Hiába van személyre szabott étrened ha nem tudsz ellenállni az édesség csábításának. Hiába van profi edzésterved, ha nem tudod motiválni magad, hogy meg is csináld. Ez olyan, mint az üzemanyag az autóba: lehet neked 100 milliós autód is, üzemanyag nélkül nem fog jutni sehova.

grafmid3.png

Táplálkozás

Testmozgás

Mentális állóképesség

A sikeres diétának tehát elengedhetetlen feltétele a mentális állóképeség és minden ehhez kapcsolódó mentális skill.

grafmid8.png

Egészséges táplálkozás

grafmid7.png

Mentális állóképesség

grafmid9.png

Testmozgás

Hogyan épül fel a tanfolyam?

A tanfolyam a harmadik, "elfeledett" pillérre koncentrál a mentális képeséggek fejlesztésére és két nagy részből áll.

A tanfolyam első fele felvértez téged mindazon mentális képességekkel, amik szükségesek ahhoz, hogy sikeres legyen a diétád: áldozat szerepből való kilépés, öngondoskodás elsajátítása, halogatás legyőzése, célok meghatározása, önmotiválás, de számos olyan kulcskérdésről is szó lesz, mint hogy mérd-e a súlyodat vagy legyenek-e csalónapok a diétádban.

Grafikák - nagy - Tanfolyam felépítése másolat.png

A tanfolyam második fele azokkal a csapdákkal foglalkozik, amik mindannyiunk életében jelen vannak és annak ellenére tönkretehetik a diétánkat, hogy rendelkezünk a fent említett képességekkel. Ezek a csapdák fakadhatnak belőlünk, mint a különféle pszichológiai csapdák, lehetnek nem optimális megküzdési stratégiák, mint az érzelmi evés, lehetnek a környezetünkben lévő emberek, mint a különféle kajatukmálók és még sok más.

Szeretnéd elolvasni a részletes tanfolyam tematikát?

Ki vagyok én?

Dóczi Attila 

Attis

Kommunikációs szakértő, Tréner,

Online edukációs tartalomgyártó

Valahol belül mindig is éreztem, hogy az tesz igazán boldoggá, ha átadhatom a tudásomat másoknak és ezáltal segíthetek jobbá tenni az életüket.

Ezért akartam középiskolásként tanár lenni, ezért lettem kommunikációs szakértő a Szegedi Tudományegyetemen, ezért vált az álmommá, hogy kommunikációs tréner legyek és ezért gyártok tartalmat, már több mint 7 éve az online térben minden fajta felületre.

Dóczi Attila Attis
Tanulom Magam logó
youtube.png

300.000+

YouTube feliratkozó

tiktok (1).png

150.000+

TikTok követő

instagram.png

30.000+

Instagram követő

rating.png

1000+

Tanfolyam vásárló

Az én diétás sikertörténetem

grafmid10.jpg

Már egészen kicsi koromtól kezdve elhízott voltam, ami miatt rengeteg bántást kaptam az iskolában, a barátoktól és a családomtól egyaránt, ami megkeserítette az egész életemet.

Kistini koromban kezdtem el diétázni a következő 20 évet pedig azzal töltöttem, hogy a világ összes diétás módszerét kipróbáltam és noha számos sikerem volt az életem során, amikor kisebb-nagyobb mértékben lefogytam, tartós sosem volt és végül mindig visszajöttek a kilók.

2020 márciusában jöttem rá és döntöttem el, hogy ha valódi változást szeretnék elérni, akkor fejben kell rendbe tennem magamat, így kezdtem a diéta mellett a diétás képességeim fejlesztésébe.

2021 nyarára 99kg-ról 73kg-ra sikerült lefogynom, elértem az álomsúlyomat, az azóta eltelt 3 évben pedig, életemben először tartom is a súlyomat és nem híztam vissza.

grafmid11.jpg
grafmid16.jpg

Az, hogy a testem egészséges, fitt és külsőre is tetszik mérhetetlen elégedettséget és boldogságot hoz az életem minden területén, ezzel a tanfolyammal pedig azt szeretném elérni, hogy ugyanezt te is el tudd érni a saját életedben.

grafmid14.jpg
grafmid13.jpg
grafmid15.jpg

Neked való ez a tanfolyam

Ha úgy érzed a hízékonyságod egy átok, amivel az élet sújt téged

Úgy érzed nem fair, hogy hízékony vagy? Igazságtalannak érzed, hogy mások annyit ehetnek amennyit akarnak, míg nálad minden falatnak következménye van? Áldozatnak érzed magad a saját életedben? Én is így éreztem évtizedeken keresztül.

Hogy ha számtalan diétát kipróbáltál már, többnyire eredménytelenül

Tudom milyen érzés, amikor felbukkan egy új diéta, ami reménysugárként ragyogja be az életedet, hogy ezúttal sikerül. Aztán eltelik 1-2 hét, 1-2 hónap és felkerül a csalódások végtelennek tűnő listájára. De ezúttal más lesz, mint eddig, mert ez a tanfolyam más, mint a többi.

Szeretnél diétázni de nem érted miért nem működik

Szeretnéd újra megpróbálni de egyszerűen nem érted, hogy miért nem működik. Mi hiányzik?  Min kellene változtatni? Megőrjít ez a bizonytalanság és szeretnél végre választ, hogy mi a baj veled. Jövök a válasszal: semmi baj nincs veled, egyszerűen senki nem tanította meg neked azokat a skilleket, amik szükségesek a sikeres diétához. Egészen eddig.

A kezdeti motivációd előbb-utóbb kifogy

Amikor elkezded a diétát szinte izzik benned a motiváció, viszont ahogy telik az idő mintha kifogyna és egyre nehezebben tudod rávenni magad a testmozgásra vagy az egészséges ételek készítésére. Egy idő teljesen elfogy és azzal a diétának is általában vége van. Itt az ideje, hogy megújuló energiaforrással lássuk el a motivációs tankodat.

Nem tudsz ellenállni az ételek és italok csábításának

Ember legyen a talpán, aki huzamosabb ideig képes ellenállni a ropogtatnivalók és édességek csábításának. Egy ideig bírja az ember, de aztán meghallja ahogy a varázserejű tiramisu szólítgatja és mire észbe kap, már üres tányér van előtte. Az önuralmad felfejlesztésével viszont ki fogod tudni védeni ezt a sötét mágiát.

Bajban vagy az éhség és teltség érzeted meghatározásával

A gyerekkorunkban még meglévő természetes éhség és teltség érzékelésünket felnőttkorunkra javarészt elveszítjük a különféle társadalmi és szociális szabályok révén, amit a környezetünk belénk nevel az étkezés kapcsán. Most viszont újra tanuljuk ezeket a rég elvesztett képességeket.

Hajlamos vagy az érzelmi evésre

Eszünk ha boldogok vagyunk, eszünk ha szomorúak, eszünk ha unatkozunk, eszünk ha stresszesek vagyunk és még számtalan érzelem esetében. Ez a nem optimális érzelem kezelő stratégia viszont súlyos kilókba kerülhet nekünk, úgyhogy itt az ideje, hogy mi uraljuk az érzelmeinket és ne azok minket.

Ha a családod, kollégáid, önmagad csapdájába esel újra és újra

Az életben számos csapda leselkedik ránk, amik könnyedén tönkreheteik a diétánkat. Ezekről sokszor nem is tudunk vagy ha mégis nem tudjuk hogyan tudnánk elkerülni őket. A tanfolyam során szembenézünk a benned lévő és a környezetedben settenkedő csapdákkal és megtanuljuk semlegesíteni őket.

Miből áll a tanfolyam?

43videó

video-marketing.png

Minden egyes másodperce általam írva, forgatva, vágva a már megszokott Tanulom Magam minőségben.

Több mint
8,4 órányi tudásanyag

repeat.png

Hogy mindenre részletesen és érdemben jusson idő, és amivel olyan tempóban haladhatsz, ahogy neked kényelmes.

Felidéző és

elmélkedő kérdések

signpost.png

Hogy lásd mennyit jegyeztél meg és hogy táplálékot adjunk a fantáziádnak.

Letölthető anyagok

folder.png

Több mint 20db letölthető dokumentum: tesztek, feladatok, gyakorlatok

Kommentben

kérdezési lehetőség

comment.png

Kérdezz és én válaszolok, vagy vitasd meg az élet nagy kérdéseit a többiekkel.

Több mint 200 cikk és 20könyv felhasználásával készült.

book (2).png

Magyar de főleg angol nyelvű forrásokból dolgoztam, hogy minél minőségibb és minél naprakészebb tudást adhassak át neked.

Nem vagy biztos benne,

hogy neked való a tanfolyam?

Nézz bele!

Név, email cím és jelszó megadásával 3 kattintással regisztrálhatsz egy felhasználót! 

icon43.png

Végigböngészheted a teljes tartalom struktúrát minden fejezettel, videóval és kvízzel együtt!

icon42.png

Megnézheted minden fejezet első videóját teljesen ingyen!

icon44.png

A megnyíló oldalon kattints a "Betekintés" gombra és már kezdheted is!

Tanulom Magam

Érzelmi intelligencia

videótanfolyam

Tanulom Magam

PszichoDiéta
videótanfolyam

Írnál vagy olvasnál véleményeket?

tmajánlás2.PNG
tmajánlás3.PNG
tmajánlás1.PNG

Kérdésed van?

Olvasd el a

Gyakran Ismételt Kérdéseket

icon39.png
icon35.png
icon40.png
icon35.png
bottom of page