top of page

Hogyan tudod ajándékba vásárolni valaki másnak a tanfolyamot?

A tanfolyam vásárlása egy automatikus rendszerben történik, ahol első lépésként regisztrálnod kell egy felhasználót, majd fizetni a tanfolyamot, végül a fizetési folyamat lezárultával a rendszer automatikusan küldi a reigisztrált email címre a bejelentkezési információkat. Ez nyilvánvalóan nem jó akkor, ha ajándékba szeretnéd adni a tanfolyamot, de van rá megoldás!

1. Lépés: hozz létre egy egyedi email címet

Első lépésként hozz létre egy egyedi email címet, amire az egyik legegyszerűbb megoldás a gmail rendszere. Itt gyakorlatilag kevesebb mint 5 perc alatt pár egyszerű lépéssel létrehozhatsz egyet, az alábbi linken találsz egy kis segítséget: Katt

Bármilyen nevet megadhatsz az emailnek, például kariajándék@gmail.com, tanfolyamkaracsonyra@gmail.com de akár azt is, hogy fürgeürge@gmail.com csak a kreativitásod szab határt neki.

email (1).png

2. Lépés: ezzel az emaillel regisztrálj és vásárolj

A második lépés igen egyszerű a vásárlási folyamatban az első lépés, hogy létrehozz egy fiókot, na itt ezt az újonnan létrehozott email címet add meg. Miután kifizetted a tanfolyamot, erre az email címre fognak megérkezni a belépési adatok, így nem rontja el senki meglepetését.

web.png

3.Lépés: kérd az ajándékokat, hogy ha szeretnéd őket

A karácsonyi akció keretében a vásárlások mellé ajándékok is járnak annak, aki igényt tart rá. Mindenki kap az igénylők közül egy üdvözlő kártyát és választhat egy egyedi mintás bögre vagy póló közül is. Ezekkel az ajándékokkal felvértezve örömet szerezhetsz maganak és másoknak egyaránt. 

Ahhoz, hogy megkapd az ajándékokat, töltsd ki ezt az űrlapot, aminek a segítségével minden információt megkapunk és már intézzük is azonnal, hogy minél hamarabb átvehesd az ajándékaidat: Katt ide!

Miután ellenőriztem a vásárlást, a merchandisingért felelős cég szakértője az űrlap alapján elkészíti az ajándékaidat és adja is át a futárnak, aki pedig szélsebesen röpíti hozzád!

Fontos információ, hogy karácsonyig csak a 2020. 02.13 dátumig leadott rendelések érkeznek meg, az ez után vásárolt tanfolyamoknál a fizikai ajándékokat két ünnep között fogjátok kézhez kapni.

gift-box.png

4.Lépés: tartsd meg a titkot karácsonyig és add oda

Nincs más dolgod ezután, mint várni karácsonyig, ekkor pedig oda adni neki az ajándékot. Akár interneten is elküldheted, ha pedig van lehetőségetek személyesen is találkozni, akkor kinyomtathatod egy szép papírra, vagy használhatod erre a célra az ajándék üdvözlőlapot, amit a megvásárolt tanfolyam mellé kérhetsz ingyenesen, ennek hátuljára ráírva a belépési adatokat, egy igényes és szép, ráadásul fizikailag is megragadható ajándék lesz belőle.

presents.png

Fontos információ, hogy csak a december 13-ig leadott ajándék kérések érkeznek meg karácsonyra. A december 13 után beérkezett ajándék kérések két ünnep között fognak megérkezni.

bottom of page