top of page
 • Mennyi ideig nézhetem a videókat? Van időkorlátja?
  Sok helyen azt tapasztalhatod, hogy egy bizonyos ideig érhetőek csak el a tartalmak, viszont itt nem ez a helyzet! A videókat korlátlan ideig nézheted, nincs megkötés az unokáiddal is nézheted majd ha szeretnéd.
 • Hányszor lehet egy videót megnézni?
  A tanfolyamban lévő videókat annyiszor nézed meg, ahányszor csak akarod (de egymás után 10-nél többször azért ne, mert úgy unalmas lesz), ennek csak a szellemi tűrőképességed szab határt.
 • Honnan tudhatom, hogy tényleg jó-e a tanfolyam? Belenézhetek valahogy?"
  Természetesen! A dinnyét is megkopogtatjuk ugye vásárlás előtt! Ha a vásárlás oldalon követed a lépéseket, rögtön az elsőnél ha rákattintasz a "Megvásárolom" gombra, akkor kijön egy új oldal, egészen pontosan ez: https://tanulommagamtanfolyam.thinkific.com/ Itt tudod ugye megvásárolni a tanfolyamot, de ha rámész a Betekintés gombra, akkor bele is tudsz nézni. Ehhez nem kell mást tenned, mint a feljövő oldalon regisztrálni egy felhasználót (1 perc az egész és semmilyen kötelezettséggel nem jár), azután már be is léphetsz, minden szekció első videóját megnézheted, és barangolhatsz a tanfolyam struktúrájában is. Így megbizonyosodhatsz róla, hogy tetszik-e az a 61 db dinnye és ha igen, akkor pár kattintás után meg is vásárolhatod.
 • Számlát tudsz adni Attis?
  A számlázótömböt megrágta a macska de elég ha elutalod az összeget egy svájci bankszámlá.. Viccelek! :D Egyéni vállalkozóként készítem a tanfolyamot, minden aktuális jogi szabályt betartva (ha valamit mégsem sikerül a könyvelőm úgyis az asztalra csap) így természetesen minden egyes vásárló kap számlát a tanfolyam megvásárlásáról. Bizonyos esetekben, például ha nyaralok (bár ez sajnos úgyis ritkán van) akkor késhet pár napot, de 8 napon belül ígyis feltétlenül meg fogod kapni. Cégként is tudsz vásárolni tőlem, ezesetben a céges adataiddal töltsd ki a PayPal felületét a vásárlás folyamatában és azokra az adatokra fogom kiállítani a számládat.
 • Egyszer kell megvásárolnom a tanfolyamot vagy "havi díjas" formában havonta kell befizetni ezt az összeget?"
  Elég csak egyszer befizetned a tanfolyam árát (de ha nagyon ragaszkodsz hozzá..:)) és korlátlanul nézheted a videókat, töltheted a kvízeket, kommentelhetsz és így tovább.
 • Tudom nézni a tanfolyamot a telefonom is?
  Miután létrehoztad a felhasználódat, azt több eszközödön is prímán fogod tudni használni, így nézheted a videókat a laptopodon a munkahelyeden, a telefonodon a villamoson ülve vagy akár a tableteden is este az ágyban! Ráadásul a felhasználóhoz tartozó haladást is rögzíteni fogják az eszközök, tehát ott folytathatod, ahol a másik eszközön abbahagytad!
 • A vásárlásnál nem azt írja, hogy "Fizetés bankkártyával" hanem hogy "számla nyitás" mit csináljak?"
  A tesztelések során nekem is csinálta ezt néha a PayPal, huncut egy jószág ez! Sok fajta módon teszteltem a rendszert, több ismerősöm bevonásával is, és általában ezt a problémát megoldotta, hogy ha bezárták a böngészőt, újra megnyitották és frissítették az oldalt. Ha ez nem működik, akkor próbáld meg inkognitó ablakban vagy egy másik böngészővel, ez az esetek 99%-ban megoldotta a dolgot. Ha mégis az 1%-ot erősíted, akkor írj nekem nyugodtan info@tanulommagamtanfolyam.hu-ra vagy add be a formot az oldal alján, és amint tudok segíteni neked!
GYIK - Anchor
bottom of page