top of page

Milyen ajándékok közül választhatsz, ha megvásárolod a tanfolyamot?

Minden vásárló, aki igényt tart rá és ezt jelzi, ajándékokban részerül a vásárlása mellé a karácsonyi akció keretében. Egy karácsonyi üdvözlőlap automatikusan jár mindenkinek emellé lehet választani a második és harmadik ajándék közül még egyet, tehát egy egyedi mintás bögrét vagy pólót.

Az ajándékok több mint 5000 Ft-os értéket képviselnek, ráadásul a postaköltséget is átvállalja a mikulás tőled! :)

1. Karácsonyi üdvözlőlap

Minden vásárlónak aki kér ajándékot a vásárlása mellé, automatikusan jár egy egyedileg, általam készített karácsonyi üdvözlőlap, így a tanfolyam nem csak digitális formában, hanem fizikailag is ott lehet a karácsonyfa alatt. Ha nem magadnak, hanem másnak veszed a tanfolyamot ajándékba, akkor pedig tökéletes lehet az ajándék átadására.

Minden üdvözlőlap általam - Attis - alá van írva, így aki kedveli a munkásságomat, annak még személyesebb lehet az ajándék. Az üdvözlőlap természetesen nyomtatva, fizikai formában érkezik meg hozzád.

2. Hat érzelem bögre - fiú vagy lány verzió

Paul Ekman kutatásai alapján úgy tudjuk, hogy hat univerzális alap érzelem létezik, ami minden egyes embernél a világ minden országában és kultúrájában megjelenik, ráadásul mindenhol egyetemesen értik és használják ezeket: öröm, bánat, harag, félelem, undor, meglepődés.

Második ajándéknak választhatsz egy bögrét, amin a 6 alap érzelem mindegyike megjelenik, ráadásul van fiú főszereplővel és lány főszereplővel egyaránt.

Ha nehezedre esik az érzelmeid megfogalmazása - amíg meg nem tanulod a tanfolyam során - csak mutass rá a bögrén és a másik tudni fogja mi játszódik le benned, ;)

3. Érzelemkerék póló

Robert Plutchik pszichológus legendás érzelemkerekét az 1980-as években fejlesztette ki, ami azóta is nagy népszerűségnek örvend, számtalan helyen és formában haználták már az érzelmek bemutatására.

A kerék alapja 8 alapvető érzelem és minél erőteljesebb egy szín annál erőteljesebb az abba a csoportba tartózó érzelem ereje is. De ez még nem minden!

Plutchik szerint minden más érzelem kikeverhető a 8 elsődleges érzelem kombinálásával, így a képen is látható, hogy a harag és az undor keverékéből jön létre a megvetés.

Minden érzelem teljesen egyedi, kézzel rajzolt figurával van ellátva, így nem csak részletes és összetett képet kaphatunk az érzelmekről de egy olyan póló birtokosai is lehetünk, ami nem csak látványos de kifejezetten hasznos is. 

UI: kérheted feliratos és felirat nélküli formában is ;)

Fontos, hogy a vásárlás mellé NEM járnak automatikusan az ajándékok, mivel lesznek olyan vásárlók, akik nem tartanak igényt rájuk, csupán az online tanfolyamra. Éppen ezért, ha az ajándékokra igényt tartasz azt jelezni kell a lentebb írt formák valamelyikével.

Ha szeretnél szert tenni az ajándékokra, akkor vásárold meg a tanfolyamot - a vásárlási oldalon lévő útmutató segít ebben majd pedig töltsd ki ezt az űrlapot, aminek a segítségével minden információt megkapunk és már intézzük is azonnal, hogy minél hamarabb átvehesd az ajándékaidat: Katt ide!

Miután ellenőriztem a vásárlást, a merchandisingért felelős cég szakértője az űrlap alapján elkészíti az ajándékaidat és adja is át a futárnak, aki pedig szélsebesen röpíti hozzád!

Fontos információ, hogy karácsonyig csak a 2020. 02.13 dátumig leadott rendelések érkeznek meg, az ez után vásárolt tanfolyamoknál a fizikai ajándékokat két ünnep között fogjátok kézhez kapni.

bottom of page